Comerços | Pastisseries | PASTISSERIA BARECHE creadors del Panellet Català
PASTISSERIA BARECHE creadors del Panellet Català

PASTISSERIA BARECHE creadors del Panellet Català

Alimentació

http://www.bareche.com
pastisseriabareche@gmail.com
Tel. 933497631
Fax. MIREU FACEBOOK: pastisseria bareche


Horari

Dilluns, Dimarts, Dimecres, Divendres, de 08:15 a 14:15 i de 17:00 a 20:00
Dijous, de 08:15 a 14:15 i de 17:17 a 20:00
Dissabte, Diumenge, de 08:00 a 15:00

EL NOSTRE PANELLET CATALÀ FA 10 ANYS 2005-2015 MOLTES FELICITATS!!!!!  

 

OBERT TAMBÉ TOTS ELS FESTIUS.

EL PANELLET CATALÀ: IDEA ORIGINAL DE BARCHE: va néixer aquí el 2005, a Bareche, la pastisseria del teu barri, de la teva ciutat. La nostra intenció és destacar "La Castanyada", festa tradicional catalana davant la festa nord-americana. Els Panellets són tradició a Catalunya des del 1796, any en el que trobem la primera referència escrita.

Som la pastisseria reindivicativa que a través dels nostres productes expressem els nostres sentiments i també comuniquem els continguts de fets que volem destacar.

 

DISSABTE 31 OBERT TAMBÉ A LA TARDA. DIA 1 OBERT MATÍ.  Trobaràs els Panellets ETG: Especialitat Tradicional Garantida, un distintiu donat per la Comunitat Europea que distingeix i acredita que estan elaborats exclusivament amb ametlles, sucres i ous i altres productes nobles per fer les varietats com els pinyons, codonyat, coco, cafè, llimona, taronja, melmelades de fruites, avellanes, nous.... Queden totalment exclosos de la denominació ETG els "panellets" fets amb fècules (patata, moniatos...). Una etiqueta rodona amb el fons blau i les estrelles de la Comunitat Europea, distingeixen i acrediten els Panellets ETG.

 

Els PINYONS dels nostres panellets són del País, del Montseny, els millors del Món. Com a Catalans que som mengem els panellets amb els nostres pinyons !!!!!!

 

DIA 31 OBERT TOT EL DIA. DIA DE TOTS SANTS DIUMENTE 1 : OBERT DE 8 A 15 H

UNA CASTANYADA INTEL.LIGENT AMB ELS PANELLETS ETG I PINYONS DEL PAÍS GAUDIM AQUESTA TARDOR DEL NOSTRE PANELLET CATALÀ QUE ENGUANY FA 10 ANYS. LA IDEA VA SORTIR DEL NOSTRE OBRADOR BARECHE I ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE SER ELS "PARES". Bona Castanyada 2015!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Escriu l'adreça del teu amic


Imatges botiga

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Ofertes i promocions

Noticies

Veure més
logo Google

Cerca el teu comerç

 

Publicitat

We are Legions2
 
Generalitat de Catalunya Comerç Catalunya
Sagrera Activa - Associació de Comerciants. c\Martí i Molins 29, 08027 Barcelona.